Manchester United-Atletico Madrid Bajnokok Ligája
15 márc
TeleBetAdmin

Bajnokok Ligája keddi mérkőzések 21:00 Manchester United – Atlético Madrid (1. mérkőzés: 1:1) [TV: M4 Sport] Esélyek: 44% – 30% – 26% ; Legjobb oddsok: 2,21 Betclic / 3,35 bet365 / 3,84 bet365 Az első mérkőzésen 1:1-es eredmény születetett. Az Atlético még nem nyert BL trófeát, ha idén szeretne, ehhez Manchesterben kellene nyernie. A vörös…

BL selejtezők
17 aug
TeleBetAdmin

Young Boys (SUI) – Ferencváros (HUN) Bajnokok Ligája selejtező, 4. forduló, 1. mérkőzés. 2021.08.18. 21:00 [TV: M4 Sport] Esélyek és oddsok: Esélyek: (1) 63% | (X) 23% | (2) 14% Legjobb oddsok: (1) 1,57 Unibet | (X) 4,35 Betclic | (2) 7,00 bet365   Benfica (POR) – PSV Eindhoven (NED) Bajnokok Ligája selejtező, 4. forduló,…

28 máj
TeleBetAdmin

⚽ Manchester vagy London kerül az európai labdarúgás trónjára? Az Európa Liga döntőjét szerdán rendezték, ezen meglepetésre a másik  manchesteri gárda, a Manchester United elvérzett, miután 1:1-es végeredményt és egy izgalmas 11-es párbajt követően, alulmaradt a Villarreal ellenében. A Bajnokok Ligájában már korábban eldőlt, hogy angol csapathoz kerül a legrangosabb európai kupa, mivel a Manchester…

03 nov
TeleBetAdmin

Bajnokok Ligája 3. meccsnap Esélyek és oddsok (1-X-2): 2020.11.03. 18:55 Lokomotív Moszkva – Atlético Madrid (10% – 21% – 69%) Unibet odds: (10 – 4,75 – 1,41) [TV: Spíler1] Sahtar Donyeck – Möchengladbach (28% – 25% – 47%) Unibet odds: (3,55 – 3,9 – 2,08) [TV: Spíler2] 2020.11.03. 21:00 Atalanta – Liverpool (29% – 24%…