A selejtezőkkel megkezdődtek a 2022-es Katari Labdarógó VB helyeiről folyó küzdelmek. A szerdai játéknap érdekesebb eredményei közé tartozik a törökök illetve a szlovénok hazai pályás győzelme Hollandia illetve a szomszédos Horvátország ellen. De a legnagyobb meglepetést minden bizonnyal Ukrajna Franciaország elleni 1:1-es pontszerzése okozta.

A csütörtöki játéknapon az I csoport mérkőzései:

Magyarország-Lengyelország
A két csapat legutóbb közel 10 éve barátságos mérkőzésen találkozott egymással. Akkor Lengyelország hazai pályán 2:1-re nyerni tudott. Az akkori csapatból nálunk senki nem maradt hírmondónak, de a Lengyelek keretében több olyan játékos is található, aki benne volt a találkozó keretében. Köztük pl. jelenleg a világ egyik legjobb, leg gólerősebb támadó játékosa Lewandowski, ill. a Juventus kapusa Szczesny is. A mieink esélyeit nem javítja a jelenkor egyik legnagyobb futball ígéretének tartott Szoboszlai Dominik hiánya. A zárt kapuk mellett rendezendő találkozón a jóval nevesebb játékosokat a soraiban tartó vendégegyüttes tűnik az esélyesebbnek. 2021.03.25. 20:45 [TV:M4Sport]

ESÉLYEK: 24% – 30% – 46%
ODDSOK: 3,90 / 3,20 / 2,08

❗ Az oddsok folyamatosan változhatnak, az aktuális oddsokért keresse az ajánlott bukmékerek oldalait katt ide!

Anglia-San Marino
Az egész mezőny egyik leggyengébb képességű csapatát fogadják az Angolok, akik a Nemzetek Ligájában Izland elleni 4:0-as sikerük alkalmával játszották az utolsó válogatott tétmeccsüket. A törpeállam egyetlen célja csak a katasztrófális vereség elkerülése lehet. Bár némi meglepetésre, San Marino tavaly két meccsén is tudott pontot szerezni. Idegenben Lichtenstein, illetve hazai pályán Gibraltár ellen játszottak 0:0-ra. Egymás ellen legutóbb 2015-ben játszottak, akkor EB selejtező keretében az angolok 6:0-ra nyertek idegenben. Az angolok valószínúleg egy jó kis edzőmeccsnek fogják venni a találkozót, a vasárnapi Albánia elleni meccs tükrében.

ESÉLYEK: 99% – 1% – 0%
ODDSOK: 1,00 / 51 / 101

Andorra-Albánia
A mieinket is magába foglaló I négy elvesztett találkozóval a háta mögött várja a mérkózést. Ezzel szemben az Albánok zsinórban három győztes mérkőzéssel a tarsolyukban készülhetnek. A jó formában lévő, jobb erőkből álló albán gárdának nem jelenthet gondot Andorra legyőzése, amely 2017-ben meglepetésre még mienket is le tudott győzni hazai pályán 1:0-ra.

ESÉLYEK: 5% – 17% – 78%
ODDSOK: 17,5 / 5,58 / 1,23

 

TeleBetAdmin
március 25, 2021
Tags: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük